Geräte und Zubehör
Pulled BBQ jackfruit
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
coconut sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.9 g
Kalorien
511.5 kJ /
121.8 kcal
Fett
2.6 g
Ballaststoff
3.6 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Lentil bolognese
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Refried beans
10 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Rendang curry
30 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min