
Geräte und Zubehör
Vegetable soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes cut in halves100 g
-
onions cut in halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste600 g
-
butter20 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
90 kcal /
375 kJ
Protein
2 g
Fett
3 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoff
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz