
Geräte und Zubehör
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Coconut paste (Kerisik)
-
frozen grated coconut thawed (see Tips)300 g
Chicken
-
eschalots100 g
-
garlic cloves5
-
lemongrass white part only, bruised2 stalks
-
piece fresh turmeric peeled10 cm
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
piece fresh galangal peeled5 cm
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves4
-
vegetable oil50 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
coconut milk100 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
salt1 tsp
-
brown sugar20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)1200 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
906.4 kcal /
3806.7 kJ
Protein
57.3 g
Fett
67.7 g
Kohlenhydrate
15 g
Ballaststoff
10.5 g
Gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Natrium
786.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Masala Squid
25 Min
Sambal Belacan
10 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Chicken Rendang
45 Min