Geräte und Zubehör
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
Zubereitung 45 Min
Gesamt 55 Min
20 pieces
Zutaten
Inti kelapa (sweet coconut filling)
-
palm sugar cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
brown sugar40 g
-
water100 g
-
fresh grated coconut (see Tips)300 g
-
salt1 - 2 pinches
-
cornflour2 tbsp
Crêpes
-
water600 g
-
pandan leaves cut into strips (2.5 cm - see Tips)6
-
plain flour300 g
-
cornflour1 tsp
-
salt1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
vegetable oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
138.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
687.4 kJ /
163.7 kcal
Fett
6.5 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
23.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 godz. 50 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min