Geräte und Zubehör
Carrot Hummus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
12 portions
Zutaten
-
garbanzo beans (approx.16 oz), drained1 can
-
ice cubes3
-
carrots in pieces (½ in.)6 oz
-
apple honey crisp (approx. ½ apple), peeled and cut into pieces3 oz
-
orange juice3 tbsp
-
olive oil1 oz
-
tahini3 tbsp
-
turmeric powder to taste½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
sliced raw vegetables to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4 g
Kalorien
356 kJ /
85 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Snack Time for Kids
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Vegetable Stock Base
40 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Caponata
50 Min
Beet Hummus
20 Min
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Quinoa Patties
1 Std.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min