Geräte und Zubehör
Texas Coleslaw
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
-
cilantro leaves and tender stems½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chilies de-seeded, to taste (see Tip)1 - 2
-
1 oz avocado oilolive oil1 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
lime juice1 oz
-
honey to taste½ oz
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tbsp
-
salt to taste⅛ tsp
-
freshly ground black pepper to taste⅛ tsp
-
green cabbage cut into pieces (2 in.)7 oz
-
apple quartered5 oz
-
red cabbage cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.)4 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
pecans (optional)2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2 g
Kalorien
674 kJ /
161 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chopped Asian Salad
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Hawaiian Coleslaw
15 Min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Basil Pesto
10 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Cantina Salsa
5 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min