Geräte und Zubehör
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil15 g
-
good quality pork sausagemeat broken in pieces400 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (1 cm)75 g
-
breadcrumbs (see tip)30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
medium eggs 1 mixed with 1 Tbsp water2
-
smoked paprika½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry (see tip)300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
807 mg
Protein
18 g
Kalorien
1635 kJ /
392 kcal
Fett
25 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Mexican Chicken Ring
55 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min