
Geräte und Zubehör
Chipotle Chilli Beef Cobbler
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Chipotle Chilli Beef
-
garlic cloves5
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
smoked paprika1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée30 g
-
chipotle paste to taste30 - 50 g
-
beef roasting joint, fat removed, cut in pieces (2 cm)750 g
-
water350 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cornflour1 tsp
-
roasted red peppers, preserved (approx. 2-3 peppers), sliced (1 cm)180 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned black beans rinsed, drained120 g
Cobbler Topping
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)160 g
-
unsalted butter diced25 g
-
medium egg1
-
olive oil20 g
-
milk170 g
-
plain flour200 g
-
polenta90 g
-
baking powder1 Tbsp
-
light brown sugar1 ½ Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
sour cream for serving
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
701 kcal /
2937 kJ
Protein
49 g
Fett
29 g
Kohlenhydrate
56 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Natrium
1627 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland