Geräte und Zubehör
Furikake
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
100 g
Zutaten
-
sesame seeds50 g
-
sea salt flakes2 tsp
-
nori sheets cut into pieces2
-
bonito flakes (see Tips)20 g
-
dried shrimp (see Tips)10 g
-
caster sugar (optional)1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
4681.2 mg
Protein
35.1 g
Kalorien
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Fett
28.5 g
Ballaststoff
6.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
7.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
French Raw Chocolate
20 Min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min