Geräte und Zubehör
Sous-Vide Drunken Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
2 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31 g
Kalorien
1084 kJ /
259 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mala Bakkwa
4h 35min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min