Geräte und Zubehör
Mapo Tofu
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
654 mg
Protein
13 g
Kalorien
612 kJ /
146 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix®️ Experience Menu
33 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Dried Shrimp Sambal
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 h 5 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 h 5 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 h 5 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 h 10 min
Mapo tofu
15 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 h 40 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 h 30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 h 20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Braised Yee Mee
30 min