Geräte und Zubehör
Hand Ripped Cabbage
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
3 portions
Zutaten
-
cooking oil35 g
-
garlic cloves thinly sliced2
-
dried chilli cut in parts2
-
cabbage ripped in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
light soy sauce15 g
-
sugar1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
201.3 mg
Protein
2.1 g
Kalorien
570.6 kJ /
136.4 kcal
Fett
11.9 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Stir fried broccoli and carrots
12 Min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4 Std. 30 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Onsen Eggs
50 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min