Geräte und Zubehör
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
602 mg
Protein
13 g
Kalorien
1991 kJ /
475 kcal
Fett
21 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Very Thermomix® Christmas
63 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cheese Straws
30min
Pear Paste
10h
Mediterranean Bread
5h 20min
Elderflower Cordial
10h 30min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Caesar Salad
30min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Apricot amaretti
40min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Veggie Rolls
45min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h