Geräte und Zubehör
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
1 tbsp black bean garlic saucefermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1170 mg
Protein
32 g
Kalorien
1335 kJ /
319 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Saucy Sautés
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Noodle Kugel
55 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Thai Fish Curry
50 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Soy Poached Chicken
50 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min