
Geräte und Zubehör
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
519.8 kcal /
2183.1 kJ
Protein
4.1 g
Fett
22.3 g
Kohlenhydrate
77.4 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Natrium
67 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

How sweet it is
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland