Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Kohlenhydrate
- 77.4 g
- Fett
- 22.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.4 g
- Ballaststoff
- 4.1 g
- Natrium
- 67 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bread and butter pudding
1h 15 min
Sour cream pastry
25min
Plum and cherry paste
5h 15min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Beetroot and Mint Jelly
1 Std.
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Cooking beetroot and corn
40 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Mint sauce
5 min