Chicken jalfrezi

Chicken jalfrezi

4.0 153 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions

Zutaten

  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (3-4 cm)
    800 g
  • ground cumin
    5 g
  • ground coriander
    10 g
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • garam masala (see Tips)
    5 g
  • Kashmiri chilli powder (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to season
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled and cut into slices
    10 g
  • fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves
    1
  • fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into halves
    1
  • brown onion cut into wedges (approx. 4 cm)
    200 g
  • oil
    20 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
    1
  • green capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
    1
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tomato paste
    30 g
  • dried chilli flakes to serve (optional)
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
  • cooked rice or naan (see Tips)

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 135.6 kcal / 569.4 kJ
Protein 43.1 g
Fett 16.7 g
Kohlenhydrate 30.4 g
Ballaststoff 9.1 g
Gesättigte Fettsäuren 4 g
Natrium 582.5 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen