Geräte und Zubehör
Spaghetti muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
12 stuks
Zutaten
Kaasvulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
eieren2
-
boter op kamertemperatuur60 g
Pasta
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
spaghettini volkoren240 g
Saus
-
ui60 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)240 g
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde oregano¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
uienpoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
mozzarella in stukken120 g
-
kwark180 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
9 g
Kalorien
711 kJ /
170 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Back to school
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Groene smoothie
10 Min
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Amandelmelk
10 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Chocolade Moelleux
15 Min