Geräte und Zubehör
Indisk grønnsakscurry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
korianderfrø½ ts
-
spisskummenfrø½ ts
-
kardemommefrø½ ts
-
sennepsfrø½ ts
-
løk delt i to100 g
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk delt i tynne skiver15 g
-
rød chili, fersk liten, uten frø, delt i biter1
-
olivenolje20 g
-
gurkemeie, malt1 ts
-
kokosmelk400 g
-
vann100 g
-
1 toppet ts grønnsaksfondgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)1
-
salt2 ts
-
poteter, koke skrellet, delt i biter (2-3 cm)600 g
-
gulrøtter delt i skiver (1 cm)150 g
-
blomkål delt i buketter150 g
-
squash delt i skiver (1 cm)150 g
-
grønne erter, frosne100 g
-
koriander, fersk kun blader2 kvister
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
9 g
Kalorien
1642 kJ /
395 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
6.8 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pannekaker av kikerter
20 Min
Bønne- og kikertfalafler
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegansk burger
5 Std.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Keine Bewertungen
Linsegrateng med aubergine og squash
Keine Bewertungen
Gresskarterte
Keine Bewertungen
Tortilla med Zucchini og falafel
Keine Bewertungen
Chilli con tempeh
Keine Bewertungen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Keine Bewertungen
Sterk aubergine med bulgur
55 Min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Keine Bewertungen