Geräte und Zubehör
Potetkaker
Zubereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
poteter delt i biter1000 g
-
løk delt i biter150 g
-
sitronsaft1 ss
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
maisstivelse20 g
-
havregryn20 g
-
egg1
-
stekeolje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
8 g
Kalorien
1818 kJ /
434 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
4.1 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Pas d’évaluation
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Pas d’évaluation
Vegansk burger
5h
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Pas d’évaluation
Linsegrateng med aubergine og squash
Pas d’évaluation
Gresskarterte
Pas d’évaluation
Tortilla med Zucchini og falafel
Pas d’évaluation
Chilli con tempeh
Pas d’évaluation
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Pas d’évaluation
Sterk aubergine med bulgur
55min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Pas d’évaluation