Geräte und Zubehör
Linsemoussaka
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
linser, røde, tørkete200 g
-
vann500 g
-
parmesanost delt i biter120 g
-
aubergine400 g
-
olivenolje50 g
-
løk delt i to200 g
-
hvitløksfedd3
-
paprika grønn eller rød, kuttet i biter (ca. 150 g)1
-
tomat, på boks med saft400 g
-
rødvin120 g
-
oregano, tørket1 ss
-
ingefær, malt1 ts
-
salt etter smak1 - 2 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
smør40 g
-
melk500 g
-
hvetemel40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
21 g
Kalorien
1917 kJ /
458 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
7.3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pannekaker av kikerter
20 Min
Bønne- og kikertfalafler
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegansk burger
5 Std.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Keine Bewertungen
Linsegrateng med aubergine og squash
Keine Bewertungen
Gresskarterte
Keine Bewertungen
Tortilla med Zucchini og falafel
Keine Bewertungen
Chilli con tempeh
Keine Bewertungen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Keine Bewertungen
Sterk aubergine med bulgur
55 Min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Keine Bewertungen