Gresskar og løkgalette med coleslaw

Gresskar og løkgalette med coleslaw

Keine Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porsjoner

Zutaten

Deig
  • fullkornsmel pluss ekstra til dryssing
    190 g
  • smør, usaltet kaldt, i terninger
    115 g
  • timianblader, ferske
    1 ts
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • vann iskaldt
    50 g
Fyll
  • gresskar skrelt, i terninger (2 cm)
    600 g
    flaskegresskar, skrelt, i terninger (2 cm)
  • kokende vann
    500 g
  • olivenolje pluss ekstra til pensling
    1 ss
  • rødløk store (ca. 220 g), delt i skiver
    2
  • kremost
    75 g
    ricotta ost, fersk
  • chiliflak, tørket (optional)
    1 klype
  • havsalt pluss ekstra etter smak
    ½ ts
  • malt svart pepper pluss ekstra etter smak
    ¼ ts
Coleslaw
  • rødkål kjermet, delt i biter (4 cm)
    300 g
  • gulrot delt i biter (3 cm)
    50 g
  • sellerirot delt i biter (3 cm)
    100 g
  • røde epler (ca. 2), kjernet og delt i fire
    200 g
  • majones
    60 g
  • yoghurt naturell
    30 g
  • dijon sennep
    20 g
  • blandete frø ristede, til dryssing

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 803 mg
Protein 13 g
Kalorien 3038 kJ / 730 kcal
Fett 47 g
Gesättigte Fettsäuren 20 g
Kohlenhydrate 58 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen