Geräte und Zubehör
Öring med hollandaisesås
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
2 portioner
Zutaten
-
vatten750 g
-
potatis i bitar (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsk
-
grönsaker (t.ex. sparris, blomkålsbuketter, morötter, skurna i bitar)350 g
-
malen svartpeppar eller efter smak¼ tsk
-
hela färska öringar, rensade fjällade (à ca 220 g)2
-
citroner (inklusive citron för servering)2
Hollandaisesås
-
osaltat smör i bitar100 g
-
äggulor4
-
vitt vin50 g
-
saft av citron, nypressad10 g
-
salt½ tsk
-
malen svartpeppar eller efter smak¼ tsk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
44 g
Kalorien
3694 kJ /
882 kcal
Fett
59 g
Ballaststoff
7.1 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen