Geräte und Zubehör
Fisk och potatis med tomatsås
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portioner
Zutaten
-
potatis i bitar (3-4 cm)800 g
-
olivolja plus extra för smörjning
-
6 filéer av vit fisk, (à 120-200 g)kummelfiléer (à 120-200 g)6
-
lök i halvor150 g
-
vitlöksklyfta1
-
morötter i bitar100 g
-
vitt vin (optional)50 g
-
tomater i bitar400 g
-
malen svartpeppar½ tsk
-
salt1 tsk
-
vatten100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
33 g
Kalorien
1269 kJ /
302 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
3.4 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen