Meny med ärtsoppa med ingefära, citronlax, broccoli och potatis

Meny med ärtsoppa med ingefära, citronlax, broccoli och potatis

4.0 2 Bewertung
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portioner

Zutaten

  • olivolja
    80 g
  • sojasås
    50 g
  • farinsocker
    ½ tsk
  • citron helst ekologiskt odlad, skal och saft
    1
  • färska laxfiléer, skinnfria (à 150-180 g)
    4
    4 filéer av vit fisk, skinnfria, (à 150-180 g)
  • färsk ingefära (optional) skalad och skivad
    5 - 10 g
  • vitlöksklyfta
    1
  • schalottenlök i bitar
    100 g
  • purjolök (endast det vita), i bitar
    100 g
    100 g lök, i halvor
  • selleristjälkar i bitar
    100 g
  • gröna ärtor, frysta
    350 g
    350 g morötter, i bitar (se tips)
  • vatten
    450 g
  • salt
    2 tsk
  • potatis i bitar (1 cm)
    250 g
  • broccolibuketter
    400 g
    400 g blandade grönsaker, (t.ex. morötter, squash, potatis, svamp) skivade (0,5 cm)
  • malen svartpeppar
    2 nypor
  • matlagningsgrädde efter smak
    50 - 100 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Protein 44 g
Kalorien 2984 kJ / 713 kcal
Fett 44 g
Ballaststoff 10.7 g
Kohlenhydrate 30 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen