Squashsoppa, Fisk med ris och grönsaker samt Smulpaj på äpple och päron

Squashsoppa, Fisk med ris och grönsaker samt Smulpaj på äpple och päron

Keine Bewertungen
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
2 portioner

Zutaten

  • ris, vitt, långkornigt
    100 g
  • vatten plus extra för att blötlägga riset
    400 g
  • filéer av vit fisk skinnfria, à 150-180 g (t.ex. kummel, sjötunga, abborre)
    2
  • salt plus extra efter smak
    1 tsk
  • malen peppar plus extra efter smak
    2 - 3 nypor
  • körsbärstomater i halvor
    6
  • äpple (1 äpple), i bitar (1,5 cm), urkärnat
    120 g
  • päron (1 päron), i bitar (1,5 cm), urkärnat
    120 g
  • honung
    1 msk
  • saft av citron
    1 msk
  • morötter i stavar (1 x 5 cm)
    130 g
  • gröna sparrisar halverade på längden om tjockare än 1 cm,
    4
    150 g broccolibuketter
  • vetemjöl
    40 g
  • farinsocker
    20 g
  • smör
    20 g
  • lök i bitar (4 cm)
    150 g
  • vitlöksklyfta
    1
  • butternutpumpa skalad, i bitar (3 cm)
    250 - 300 g
  • extra virgin olivolja
    20 g
  • mogna tomater i bitar
    80 g
  • färsk gräslök hackad, till garnering

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Protein 43 g
Kalorien 3480 kJ / 832 kcal
Fett 22 g
Ballaststoff 13.2 g
Kohlenhydrate 105 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen