Geräte und Zubehör
Tomatsås
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portioner
Zutaten
-
lök cut in halves120 g
-
vitlöksklyfta1
-
extra virgin olivolja50 g
-
krossade tomater, konserverade800 g
-
socker1 tsk
-
salt adjust to taste½ tsk
-
färska basilikablad5 - 10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portioner
Protein
12 g
Kalorien
2723 kJ /
648 kcal
Fett
52 g
Ballaststoff
6.3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ägg- och avokadoröra
Keine Bewertungen
Svampsås
Keine Bewertungen
Avokadomajonnäs
Keine Bewertungen
Aprikosdipp med curry
Keine Bewertungen
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Keine Bewertungen
Raita med gurka & mynta
Keine Bewertungen
Bacon- och tranbärsmarmelad
Keine Bewertungen
Kalkonsås
Keine Bewertungen
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2 Std. 45 Min
Röd paprika- och persiljepesto
Keine Bewertungen
Refriedbönor
Keine Bewertungen
Halloweensallad med blodig hummus
Keine Bewertungen