Geräte und Zubehör
Basilikapesto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portioner
Zutaten
-
parmesanost cut in pieces80 g
-
pinjenötter30 g
-
vitlöksklyfta (optional)1
-
färska basilikablad80 g
-
extra virgin olivolja150 g
-
salt½ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portioner
Natrium
2270.3 mg
Protein
35.3 g
Kalorien
7781.8 kJ /
1859.9 kcal
Fett
190.1 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
37.7 g
Kohlenhydrate
8.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ägg- och avokadoröra
Keine Bewertungen
Svampsås
Keine Bewertungen
Avokadomajonnäs
Keine Bewertungen
Aprikosdipp med curry
Keine Bewertungen
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Keine Bewertungen
Raita med gurka & mynta
Keine Bewertungen
Bacon- och tranbärsmarmelad
Keine Bewertungen
Kalkonsås
Keine Bewertungen
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2 Std. 45 Min
Röd paprika- och persiljepesto
Keine Bewertungen
Refriedbönor
Keine Bewertungen
Halloweensallad med blodig hummus
Keine Bewertungen