Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan

Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan

5.0 1 Bewertung
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porții

Zutaten

  • ulei de măsline
    20 g
  • apă
    30 g
  • parmezan tăiat bucăți (2 cm)
    30 g
  • pulpă de migdale rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
    180 - 200 g
  • praf de usturoi
    1 linguriță
  • sare de mare fină
    ½ linguriță
  • semințe de in, măcinate
    2 lingurițe
  • bicarbonat de sodiu
    1 linguriță
  • rozmarin, proaspăt doar frunzele, tocate mărunt
    2 fire

Nährwerte pro 1 porție

Kalorien 99 kcal / 410 kJ
Protein 3.1 g
Fett 9.2 g
Kohlenhydrate 0.5 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen