Geräte und Zubehör
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 portion
Zutaten
Dough
-
water155 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
plain yoghurt unsweetened30 g
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust315 g
Filling
-
baby spinach, fresh destemmed200 g
-
onions in pieces85 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
feta cheese in pieces170 g
-
red pepper flakes½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
873 mg
Protein
17 g
Kalorien
2084 kJ /
498 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoneware Baking Essentials
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Almond Biscotti
1 Std. 50 Min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Jackfruit nuggets
1 Std. 40 Min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Black nougat
3 Std.
Vegetable Crackers
16 Std.
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Pistachio Cranberry Biscotti
2 Std.
Herby potato salad with crisp topping
50 Min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min