Geräte und Zubehör
Jamaican style ginger cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 portions
Zutaten
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour plus extra to dust250 g
-
crystallised ginger (approx. 3 pieces)40 g
-
dark brown sugar125 g
-
golden syrup140 g
-
treacle100 g
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk240 g
-
eggs2
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
331.2 mg
Protein
4.4 g
Kalorien
1258.2 kJ /
299.6 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
46.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nice bundt
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Gingerbread ice cream
10 Std. 20 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Victoria sponge cake
1 Std. 20 Min
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min