Geräte und Zubehör
Gin and tonic drizzle cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
Cake
-
unsalted butter softened, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds50 g
-
cinnamon quill2 cm
-
juniper berries2 tsp
-
sugar150 g
-
lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith1
-
eggs4
-
natural yoghurt100 g
-
self-raising flour200 g
Gin and tonic syrup
-
tonic water80 g
-
sugar40 g
-
lemon juice1 tsp
-
gin (see Tips)20 g
Gin and tonic glaze
-
pure icing sugar180 - 200 g
-
tonic water20 g
-
gin30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
325.6 mg
Protein
8.3 g
Kalorien
2301.9 kJ /
548.1 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
70.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ginspiration
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Profiteroles
2 Std.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Steamed ginger puddings
40 Min
Santiago cake
1 Std. 20 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min