Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
TM6 TM5

Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)

3.1 (11 Bewertungen)

Zutaten

Romesco Sauce

  • 2 oz raw cashews
  • hot water, to soak cashews
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 lemon
  • 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
  • 4 oz blanched almonds
  • 1 tsp smoked paprika
  • ½ tsp dried red chili flakes
  • 1 - 1 ½ tsp salt

Steamed Halibut

  • 8 coriander seeds
  • 4 cardamom seeds
  • 1 stalk fresh lemongrass, cut into 8 pieces
  • 1 tsp fennel seeds
  • 16 oz white wine
    oder 16 oz vegetable stock
  • 6 oz fresh spinach leaves, cleaned and destemmed
  • 4 halibut fillets, cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • ½ oz lemon juice
  • 1 lemon, sliced, to garnish
  • lemon verbena, to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2360 kJ / 564 kcal
Protein
42 g
Kohlenhydrate
19 g
Fett
38 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Ballaststoff
7 g
Natrium
1328 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte