Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met appel en kaneel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
5 g
Kalorien
1847 kJ /
442 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Custard
15 Min
Soezendeeg
2 Std.
Caipirinha van mango
5 Min
Worteltaart
2 Std.
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min