Geräte und Zubehör
Nut butter dressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
120 g
Zutaten
-
nut butter (see Variation)50 g
-
tamari (see Tips)20 g
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
grapeseed oil50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 120 g
Natrium
1295 mg
Protein
12.7 g
Kalorien
3204.9 kJ /
766 kcal
Fett
77.8 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Steel Cut Oats
35 Min
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 Std. 30 Min
Cashew sour cream
10 Min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Keine Bewertungen
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.