Geräte und Zubehör
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
12 portions
Zutaten
Saffron and sage bread
-
mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)200 g
-
nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)100 g
-
water150 g
-
saffron1 pinch
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
-
baker's flour500 g
-
dried instant yeast10 g
-
honey50 g
-
eggs3
-
unsalted butter softened40 g
-
full cream milk150 g
-
salt1 pinch
-
fresh sage leaves finely chopped15
-
ground cinnamon1 tsp
Ginger butter
-
glacé ginger120 g
-
ground ginger1 tsp
-
unsalted butter cut into cubes (2 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
48.3 mg
Protein
9.6 g
Kalorien
1878.8 kJ /
447.3 kcal
Fett
20.4 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 Std. 25 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Sunflower and nori filling
3 Std. 10 Min
Za'atar pesto
5 Min
Almond Dip
10 Min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 Std. 10 Min
Cheesecake ice cream
3 Std.
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Tropical smoothie bowl
20 Min