Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Kohlenhydrate
- 60.9 g
- Fett
- 24.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.4 g
- Ballaststoff
- 6.8 g
- Natrium
- 1658.8 mg
Alternative Rezepte
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Sticky sesame chicken
40min
Creamy beef curry
1h 15 min.
Krispy fried chicken
25 Min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min