![Korean beef bulgogi stir-fry with rice Korean beef bulgogi stir-fry with rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc1b7dfb-7512-4ff0-96a7-85282c58fb4a/Derivates/0a734486-e811-4c4d-a714-8d5046822346.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Kohlenhydrate
- 60.9 g
- Fett
- 24.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.4 g
- Ballaststoff
- 6.8 g
- Natrium
- 1658.8 mg
Alternative Rezepte
Sticky sesame chicken
40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1hod. 40min
Chilli with rice
50min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1hod. 45min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Creamy beef curry
1hod. 15min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Krispy fried chicken
25min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Creamy chicken curry and rice
45min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min