Geräte und Zubehör
Mandelpanerad lax med sparristagliatelle
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portioner
Zutaten
Mandelpanerad lax
-
olivolja till smörjning
-
frysta laxfiléer, skinnfria, tinade (à ca. 150 g)färska laxfiléer, skinnfria (à ca. 150 g)4
-
saft av citron, nypressad30 g
-
olivolja40 g
-
dijonsenap20 g
-
honung15 g
-
vitlöksklyftor2
-
fint havssalt½ tsk
-
skållade mandlar20 g
-
bröd i bitar50 g
-
färsk persilja grovhackad5 g
Sparristagliatelle
-
vatten1200 g
-
1 rågad tsk grönsaksbuljongpastagrönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad1
-
färsk tagliatelle (se tips)300 g
-
grön sparris i bitar (2 cm)250 g
-
extra virgin olivolja1 msk
-
citron finrivet skal och saft½
-
färsk persilja grovhackad, till garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
40 g
Kalorien
2647 kJ /
633 kcal
Fett
36 g
Ballaststoff
3.6 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
10 lättlagade laxrätter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen