Geräte und Zubehör
Balsamicolax och squashnudlar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portioner
Zutaten
-
balsamvinäger70 g
-
vitt vin80 g
-
honung80 g
-
dijonsenap20 g
-
färsk rosmarin endast bladen1 msk
-
vitlöksklyfta1
-
frysta laxfiléer, skinnfria, tinade (à ca. 150 g)färska laxfiléer, skinnfria (à ca. 150 g)4
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar1 nypa
-
squash500 g
-
olivolja1 msk
-
saft av citron, nypressadmsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
33 g
Kalorien
1837 kJ /
439 kcal
Fett
22 g
Ballaststoff
1.7 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
10 lättlagade laxrätter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen