Geräte und Zubehör
Lax- och fänkålsrisotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portioner
Zutaten
-
parmesanost i bitar (2 cm)40 g
-
schalottenlök i halvor50 g
-
fänkålshuvud i bitar150 g
-
olivolja20 g
-
risottoris, valfri sort320 g
-
vitt vin100 g
-
1 rågad tsk fiskbuljongpasta, hemmagjordfiskbuljongtärning1
-
fint havssalt efter smak½ - 1 tsk
-
malen svartpeppar1 tsk
-
rivet citronskal1 msk
-
färska laxfiléer, skinnfria skurna i bitar (3 cm)350 g
-
vatten700 g
-
osaltat smör tärnat30 g
-
färsk dill hackad, till garnering1 msk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
28 g
Kalorien
2605 kJ /
618 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
1.9 g
Kohlenhydrate
67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
10 lättlagade laxrätter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen