Geräte und Zubehör
Gruyèrefyllda laxfärsbiffar med sallad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portioner
Zutaten
Gruyèrefyllda laxfärsbiffar
-
vitt bröd skuret i bitar80 g
-
olivolja15 g
-
osaltat smör tärnat50 g
-
potatis, av mjölig sort skalad, tärnad (1 cm)350 g
-
vatten50 g
-
fint havssalt plus extra efter smak1 tsk
-
malen svartpeppar plus extra efter smak1 tsk
-
salladslök skuren i bitar30 g
-
färsk laxfilé, skinnfri skuren i bitar (3 cm)350 g
-
gruyèreost i 8 bitar80 g
Sallad
-
salladsmix120 g
-
körsbärstomater halverade100 g
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar1 nypa
-
olivolja1 msk
-
balsamvinäger½ msk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
27 g
Kalorien
2197 kJ /
525 kcal
Fett
34 g
Ballaststoff
2.9 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
10 lättlagade laxrätter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen