Geräte und Zubehör
Orzo (risoni) med lax och spenat
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 portioner
Zutaten
-
vitlöksklyfta1
-
lök i kvartar80 g
-
olivolja20 g
-
frysta laxfiléer, skinnfria, tinade (à ca. 125 g)färska laxfiléer, skinnfria (à ca. 125 g)3
-
paprikapulver2 tsk
-
färsk dill endast bladen2 kvistar
-
vatten600 g
-
1 rågad tsk grönsaksbuljongpastagrönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad1
-
fint havssalt efter smak½ - 1 tsk
-
orzo (risoni)170 g
-
grädde, min. 30 % fetthalt200 g
-
majsmjöl (stärkelse)2 tsk
-
saft av citron, nypressad1 msk
-
malen svartpeppar till servering
-
babyspenat200 g
-
körsbärstomater halverade100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
28 g
Kalorien
2344 kJ /
560 kcal
Fett
32 g
Ballaststoff
4.1 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
10 lättlagade laxrätter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen