Geräte und Zubehör
Potetpannekaker
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
hvitløksfedd15 g
-
poteter delt i biter700 g
-
egg1
-
hvetemel60 g
-
salt2 ts
-
malt svart pepper1 ts
-
merian, tørket1 ss
-
stekeolje120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
6.7 g
Kalorien
2017 kJ /
482 kcal
Fett
31.4 g
Ballaststoff
3.3 g
Kohlenhydrate
42.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pannekaker av kikerter
20 Min
Bønne- og kikertfalafler
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegansk burger
5 Std.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Keine Bewertungen
Linsegrateng med aubergine og squash
Keine Bewertungen
Gresskarterte
Keine Bewertungen
Tortilla med Zucchini og falafel
Keine Bewertungen
Chilli con tempeh
Keine Bewertungen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Keine Bewertungen
Sterk aubergine med bulgur
55 Min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Keine Bewertungen