Geräte und Zubehör
Frokostkake med havregryn og bringebær
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
9 porsjoner
Zutaten
-
smør, usaltet til smøring
-
hvetemel, fint til dryssing
-
fullkornsmel50 g
-
havregryn75 g
-
finkornet sukker etter smak (se tips)75 - 125 g
-
bakepulver2 ts
-
havsalt¼ ts
-
skummet melk170 g
-
yoghurt, 0.1% fett50 g
-
egg, store (63-73 g)1
-
maisstivelse2 ss
-
bringebær175 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
5.7 g
Kalorien
844 kJ /
199 kcal
Fett
2.8 g
Kohlenhydrate
36.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Start dagen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 Min
Havregrøt med tomat og basilikum
Keine Bewertungen
Havregrøt med avokado og egg
Keine Bewertungen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 Min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 Min
Chiapudding med appelsin og mango
Keine Bewertungen
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Keine Bewertungen
Veganske frokostpølser
Keine Bewertungen
Vegansk eggerøre
Keine Bewertungen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Keine Bewertungen
Bakte bønner
Keine Bewertungen
Hverdagsproteinshake
Keine Bewertungen