Geräte und Zubehör
Asparagus and potatoes with hollandaise
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
738.7 mg
Protein
11.6 g
Kalorien
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Fett
40.5 g
Ballaststoff
9.1 g
Gesättigte Fettsäuren
24.4 g
Kohlenhydrate
41.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fresh jalapeño dip
5 Min
Spiralized Apple Fritters
35 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Mini rum baba bundts
2 Std.
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50 Min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 Std. 35 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Aperol spritz sorbet
8 Std. 20 Min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min