Geräte und Zubehör
Smoked salmon mousse
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
650 g
Zutaten
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 650 g
Natrium
3022 mg
Protein
63.9 g
Kalorien
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Fett
140.9 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
78.1 g
Kohlenhydrate
18.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury Christmas
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Baked artichoke dip
35 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Hot Crab Dip
35 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Fresh fennel salad
10 Min