Geräte und Zubehör
Graubünden gerstsoep
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9 g
Kalorien
1137 kJ /
273 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min