Geräte und Zubehör
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
11.3 g
Kalorien
2919 kJ /
698 kcal
Fett
58.5 g
Ballaststoff
6.5 g
Kohlenhydrate
29.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Peren in rode wijn
5 Std.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.