Geräte und Zubehör
Roggebroodjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std.
12 stuks
Zutaten
-
tarwebloem type 405 of 550, en iets meer om te bestuiven400 g
-
roggebloem type 1150100 g
-
verse gist20 g
-
water340 g
-
zout1 ½ - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
5 g
Kalorien
611 kJ /
146 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 Std. 30 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Brioche
5 Std.
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen