Geräte und Zubehör
Långkokt chorizo- och bläckfiskgryta med vita bönor
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 portioner
Zutaten
-
olivolja20 g
-
gul lök i klyftor200 g
-
hel bläckfisk, medelstor rensad och skuren i bitar (ringar à 2-3 cm och tentakler)650 g
-
chorizokorv i tärningar (1 cm)60 - 80 g
-
morötter i tärningar (1 cm)150 g
-
hackade tomater, konserverade400 g
-
350 g skaldjursbuljongfiskbuljong (se tips)350 g
-
salt½ tsk
-
malen peppar¼ tsk
-
färsk röd chili avfröad, skivad½
-
paprikapulver½ - 1 tsk
-
lagerblad, torkat1
-
konserverade stora vita bönor avrunna400 g
-
korianderblad, färskt till garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1104 mg
Protein
44 g
Kalorien
1990 kJ /
475 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
6.9 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Långkok med knivkåpa (TM6)
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen