Geräte und Zubehör
Fermente Kırmızı Soğan
Zubereitung 30 Min
Gesamt 96 Std.
500 g
Zutaten
-
kırmızı soğan dilimlenmiş (yaklaşık 1 mm)500 g
-
10 g Himalaya tuzudeniz tuzu10 g
-
su250 g
-
limon suyu30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 g
Natrium
1.2 mg
Protein
6 g
Kalorien
836 kJ /
200 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
9 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
TM6 MODLARINDAN TARİFLER
18 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 Min
Glütensiz İçli Köfte
1 Std. 30 Min
Karamelize Beyaz Çikolata
18 Std.
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10 Min
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
İşkembe Çorbası
1 Std. 20 Min